سفارش تبلیغ
صبا ویژن



 


ایران هراسی در سالهای اخیر یکی از تاکتیک های دشمنان در جنگ نرم علیه جمهوری اسلامی ایران بوده در کنار آن با یک مثلث تهاجمی روبرو هستیم.... اسلام هراسی، شیعه هراسی و ایران هراسی که توسط استکبار جهانی به شکلهای گوناگون ضد جمهوری اسلامی ایران دنبال می شود. رادیو گفتگو برای بررسی این موضوع در برنامه گفتگوی روز با دکتر حسن هانی زاده، کارشناس مسائل سیاسی، دکتر احمد بخشایشی، عضو هیات علمی دانشکده علوم سیاسی دانشگاه تهران و دکتر حسینی کوهساری، قائم مقام پژوهشگاه بین المللی جامعة المصطفی گفتگو کرد.


دکتر هانی زاده معتقد است رژیم صهیونیستی نخستین رژیمی بود که احساس کرد انقلاب اسلامی ثبات و گسترش نظام صهیونیستی را در منطقه مهار خواهد کرد و خطر ساز خواهد بود لذا موشه دایان وزیر خارجه و وزیر دفاع سابق رژیم صهیونیستی اعلام کرد که انقلاب اسلامی زلزله ای است که اسرائیل را نابود خواهد کرد و این دیدگاهی بود که در آن زمان مورد توجه لابی صهیونیستی قرار گرفت و پروسه ایران هراسی و شیعه هراسی بعد از جریانات انقلاب شکل گرفت.




تاریخ : سه شنبه 91/10/19 | 8:34 عصر | نویسنده : رضا -هزاوه | نظر

 

درنشست‌انقلاب‏های جهان‌عرب درکارلتون‌کالج آمریکا عنوان‌شد؛
نقش رسانه در اداره افکار عمومی مسلمین برای پذیرش دستورات آمریکائی
رسانه‌های گروهی و تبلیغات منفی، ابزارهایی هستند که طبقه ممتاز، ناگزیر از استفاده آن است تا بتواند بدون اعمال نیروی فیزیکی، بر مردم حکومت کند. یکی از مفاهیم مهم که «والتر لیپمن» ـ نخبه آمریکایی، نویسنده و برنده دو بار جایزه «Pulitzer» روزنامه‌نگاری ـ در خصوص آن بحث می‏کند «تولید رضایت» است، یعنی کنترل و اداره افکار عمومی برای پذیرش دستورات طبقه ممتاز. به نظر لیپمن، عموم مردم، صلاحیت استدلال و تصمیم‌گیری در مورد موضوعات مهم را ندارند.
به گزارش سرویس بین الملل پایگاه 598، مرکز علوم انسانی «کارلتون کالج» در آمریکا نشستی در خصوص «دیدگاه‏ها نسبت به بهار عربی(!)» با موضوعیت «نقش موسیقی، رسانه‏های اجتماعی، فیلم و ادبیات در شکل گیری و تداوم پیروزی‏های خاورمیانه و شمال آفریقا» در ماه گذشته برگزار کرد.

بنابر این گزارش، نشست مذکور در حالی برگزار گردید که موج عظیم بیداری اسلامی در کشورهای اسلامی رو به گسترش بوده و حکومت های دیکتاتور در برخی کشورها سقوط کرده اند. هدایت و کنترل انقلاب های منطقه از اهمیت ویژه ای برای غرب برخوردار است. تاکید بر نقش رسانه‌های گروهی، بعنوان قوی‌ترین ابزار طبقه حاکم برای کنترل و اداره توده مردم برای دستیابی به دموکراسی(!) و انتقال تجربیات آمریکائی به انقلابیون منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا، یکی از اصلی ترین محور های این نشست بوده است.

در ادامه گزارشی از این نشست که توسط سایت دانشگاه کارلتون منتشر گردیده است، می آید:

با آغاز خیزش‏ها در تونس و پایان دوران زین العابدین بن علی پس از 23 سال حکومت، ناآرامی‏ها در سراسر خاورمیانه سرایت کرد و بهار عربی را شکل داد. خودسوزی «محمد بوعزیز» باعث شد که صدای پایان دیکتاتوری و فساد در سایت‏ها و شبکه‏های اجتماعی طنین انداز شود. مردم مصر با موفقیت، حکومت حسنی مبارک را بر انداختند و پس از آن مردم لیبی با پشتیبانی نیروهای غربی قذافی را سرنگون کردند. تظاهرات توده ای مردم در یمن و... با سرکوب نظامی مواجه شد و کشورهای دیگر با قول اجرای اصلاحات سیاسی و اقتصادی توانستند مردم خود را آرام کنند.

در سایه سار این فعالیت‏های انقلابی، سه استاد «کارلتون کالج ایالات متحده» به بیان تجربیات و دیدگاه‏های خود نسبت به نقش موسیقی، رسانه‏های اجتماعی، فیلم و ادبیات در شکل گیری این جنبشهای اعتراضی پرداختند. «پارون کلاین» فارغ التحصیل دانشگاه «تل آویو» است و دکتری خود را از دانشگاه هاروارد اخذ کرد و هم اکنون استاد زبان و ادبیات عرب در دپارتمان زبان‏های خاورمیانه است. زمینه ای مطالعات آکادمی وی شامل ادبیات عرب در دوران میانه، موسیقی در دوران میانه و همچنین موسیقی عربی معاصر می‏باشد. وی با پخش یک کلیپ موسیقی به نام «صدای آزادی» که توسط گروه نوازندگان جوان در روزهای اولیه انقلاب مصر نواخته شد به اهمیت نقش موسیقی در بهار عربی پرداخت.

«دانا استرنر» استاد فرانسه و علوم انسانی و رئیس دپارتمان مطالعات زبان فرانسه، به شیوه‏ی تأثیرگذاری ادبیات و فیلم بر جنبش‏های تونس و... پرداخت. وی در آخرین تحقیق خود در خصوص فرهنگ معاصر، فرانسه زبانان شمال آفریقا به آخرین موارد هویتی ادبیات زبان فرانسه، در فیلم‏ها پرداخت. «دوشتی گوپتا» استاد علوم سیاسی، به نقش جنبش‏های اجتماعی و شکل گیری آنها در شبکه‏های اجتماعی همچون فیس بوک و تویتر و به مقایسه این جنبشهای انقلابی با دیگر جنبش‏های دوره‏های مختلف پرداخت. وی دکترای خود را از دانشگاه «کورنل» اخذ کرد و تحقیقات او بر ناسیونالیسم، جنبش‏های اجتماعی و اعتراضی و افراط گری سیاسی با توجه ویژه به آفریقای جنوبی و بریتانیا تمرکز دارد.

تحلیل:

رسانه‌های گروهی، قوی‌ترین ابزار طبقه حاکم برای کنترل و اداره توده مردم

این رسانه‌ها نظرات و تمایلات مردم را شکل می‌دهند و تعیین می‌کنند که چه چیز عادی و چه چیز مناسب است…حتما با خواندن مقالاتی در مورد وجود نمادهای رمزی در بخش‌های مختلف فرهنگ رایج سینما، موزیک و سایر صنعت‌ها، این سؤال برایتان مطرح می‌شود که هدف این نمادها و کسانی که این نمادها را در محصولات رسانه‌ای (موسیقی و فیلم) گنجانده‌اند چیست؟

رسانه‌های گروهی گونه‌ای از رسانه‌ها هستند که با هدف دستیابی به بیشترین مخاطب ممکن، طراحی شده‌اند و شامل تلویزیون، فیلم‌های سینمایی، رادیو، روزنامه، مجلات، کتاب‌ها، آلبوم‌های موسیقی، بازی‌های رایانه‌ای و اینترنت می‌شوند.


در قرن گذشته، مطالعات زیادی برای سنجش میزان تأثیر رسانه‌های گروهی بر مردم با هدف پیدا کردن بهترین روش‌ها جهت تأثیرگذاری بر مردم، انجام شده است. در پی این مطالعات، علم ارتباطات پدید آمد که امروزه در بازاریابی، ارتباطات اجتماعی و در سیاست استفاده می‌شود. ارتباطات جمعی، ابزاری ضروری برای تضمین کارایی یک حکومت دمکراسی است؛ همچنانکه ابزار ضروری برای برقراری دیکتاتوری نیز هست. تنها تفاوت در طرز استفاده از آن است.

«آلدوس هاکسلی» در سال 1958، در مقدمه کتاب «جهان نوین آینده» می‏نویسد: «به نظر می‌رسد نیروهایی ناشناس، از همه جهت ما را وادار می‌کنند به سمت کابوس جهان نوین حرکت کنیم، در حالیکه توان مواجهه با آن را نداریم و این نیروهای ناشناس، به طور کاملاً محسوسی، توسط نمایندگان سازمان‌های تجاری و سیاسی، تشدید و تقویت شده‌اند. این در حالی است که این سازمان‌های تجاری و سیاسی، برای منفعت گروهی اقلیت، روش‌های جدیدی جهت کنترل افکار و احساسات توده مردم ابداع کرده‌اند.»

بنابراین رسانه‌های گروهی و تبلیغات منفی، ابزارهایی هستند که طبقه ممتاز، ناگزیر از استفاده آن است تا بتواند بدون اعمال نیروی فیزیکی، بر مردم حکومت کند. یکی از مفاهیم مهم که «والتر لیپمن» ـ نخبه آمریکایی، نویسنده و برنده دو بار جایزه «Pulitzer» روزنامه‌نگاری ـ در خصوص آن بحث می‏کند «تولید رضایت» است، یعنی کنترل و اداره افکار عمومی برای پذیرش دستورات طبقه ممتاز. به نظر لیپمن، عموم مردم، صلاحیت استدلال و تصمیم‌گیری در مورد موضوعات مهم را ندارند.

مترجم: رضا حسن‏زاده
 
 



تاریخ : سه شنبه 91/10/19 | 8:31 عصر | نویسنده : رضا -هزاوه | نظر




شایعه
یکی از کارکردهای منفی و بحران زای مدیریت رسانه ای است که با کمک گرفتن ابزارها و
اهرم های نوین، افکار عمومی جامعه و جهان را می تواند تحت تأثیر قرار دهد.







تاریخ : سه شنبه 91/10/19 | 8:24 عصر | نویسنده : رضا -هزاوه | نظر

محرم آمد و ماه عزا شد
مه جانبازی خون خدا شد
جوانمردان عالم را بگویید
دوباره شور عاشوار به پا شد

ماه محرم را بر شما عاشقان حسینی تسلیت عرض مینمایم(وبلاگ رسانه)

 




تاریخ : سه شنبه 91/10/19 | 8:24 عصر | نویسنده : رضا -هزاوه | نظر

 

ویژگی جنگ‌های سایبری در آینده

جیسون هیلی پنج ویژگی بالقوه جنگ‌های سایبری در میان‌مدت را عبارت می‌داند از:وضع موجود، دامنه، بالکانیزاسیون، آرماگدون سایبری، و بهشت سایبری.

از ظهور کلمه فضای سایبری نزدیک به سی سال می‌گذرد و در طول این مدت، دانشگاهیان، نظریه‌پردازان و استراتژیست‌ها بر چگونگی بروز درگیری در این حوزه جدید متمرکز بوده‌اند. با این حال هنوز هم در مورد ویژگی‌های متفاوت آن، که در آینده باید انتظار آنها را داشته باشیم،...




تاریخ : سه شنبه 91/10/19 | 8:24 عصر | نویسنده : رضا -هزاوه | نظر

  • عروسی ها
  • فروش بک لینک
  • کارت شارژ همراه اول