کاندید اصلح باید با درد و مشکلات مردم در همه طبقات اجتماعی جامعه آشنا بوده و برنامهها و اهداف خود را جهت برطرف کردن نیازهای مردم و به ویژه قشر محروم و کمدرآمد اتخاذ کند.
پرهیز از اسرافگرایی، تجملگرایی و اشرافیگری را از شاخصههای کاندید اصلح می باشد و نظام ما نظامی مبتنی بر ارزشهای دینی و اسلامی است و هزینههای گزافی نیز برای رسیدن به استقلال متحمل شده است؛ لذا مسئولان باید پایبند به اسلام، عدالت و منافع ملی بوده و با دشمنشناسی مدافع اسلام و ارزشهای انقلاب باشند.
اخلاص، امانتداری، دینداری و شجاعت را از دیگر شاخصههای کاندید اصلح بوده و کسی که در رأس قوه مجریه قرار میگیرد باید مملو از شادی باشد تا بتواند این شادی را در بدنه نظام نیز تزریق کند.
ایمان، آگاهی، بصیرت، ارزشیبودن و خدمترسانی را از دیگر شاخصههای کاندید اصلح است و انفلاب ما انقلاب ارزشهاست و رئیس جمهور باید مدافع و متعهد به این ارزشها باشد و ضمن داشتن تخصص لازم، با تدین و تعهد در برابر دشمنان و استکبار مقابله و ایستادگی کند.
خداوند در قرآن کریم بر ایمان، تقوا، جهاد، ولایتپذیری، لیاقت و وفاداری و اخلاقمداری مسئولان تأکید دارد و کاندیداهای انتخاباتی لازم است تا رفتار حسنه اهلبیت(ع) و به ویژه حضرت علی(ع) را خطمشی حرکت خود قرار داده و همواره دستگیر نیازمندان باشد.
پرهیز از اتهام، شایعهپراکنی، تنازع و اختلاف و رعایت ادب از شاخصههای قرآنی کاندید اصلح است و اگر فرد اصلح با توجه به این شاخصهها، بصیرت و دقت مردم انتخاب شود؛ قطعاً آینده نظام تضمین خواهد شد.
نظام ما بر سه رکن مشروعیت، مقبولیت و کارآمدی استوار است و با توجه به شرایط خاصی که امروز جامعه با آن مواجه است، افزایش میزان مشروعیت و مقبولیت دینی آن به حضور حداکثری مردم در صحنهها از جمله صحنه انتخابات و پیروی از اصل ولایت فقیه وابسته است؛ لذا مردم لازم است تا همچون گذشته با شور و نشاط و بصیرت بار دیگر مقبولیت و مشروعیت نظام را با حضور حد اکثری در انتخابات وانتخاب فرد اصلح به همگان ثابت کنند.
.: Weblog Themes By Pichak :.